FRI FRAGT og RETUR over 399,- med GLS Pakkeshop
Kurv

Mini Cart

Sådan bytter du / får pengene retur

Generelt

Du har 90 dages fuld returret fra den dag varerne modtages. Vi behandler alle returpakker inden for max 5 hverdage og du får besked på email så snart vi har tilbageført beløbet til din konto.

 

Ordre over 399 kr.

Har du bestilt for mere end 399 kr. skal du ikke betale for en returlabel, hvis du bruger vores returservice. Bestil en gratis returlabel på nedenstående link og følg vejledningen derefter.

 

Ordre under 399 kr.

Hvis din ordre indeholder varer for mindre end 399 kr. skal du selv betale for returnering af ordren. Du kan bruge vores returservice herunder hvor du kan bestillen en returlabel til kun 39 kr. Følg vejledningen på linket og aflever pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.

Ønsker du ikke at benytte vores returservice, er du meget velkommen til at sende pakken afsted til os med en transportør efter eget valg. Husk at pakken skal sendes MED omdeling. Vi afhenter ikke returpakker på depoter, pakkeshops eller posthuse.

 

Bestil returlabel

*Gratis til ordre over 399 kr.

 

Personlig indlevering

Ønsker du at komme forbi os er du velkommen i både butikken og på lageret.

Butik:

Søborg Hovedgade 115
2860 Søborg
Åben: Hverdage 12-17.30 & lørdag 10-14.00

Lager

Rækmarken 6
4300 Holbæk
Åben: Hverdage 8.00-14.00

 

Reklamation - Defekt eller forkert vare?

Kontakt vores kundeservice på info@justcool.dk inden du sender varer retur til os. Vi kan i nogle tilfælde afhjælpe problemet uden at få varen retur. Reklamationer sendt retur uden foregående aftale opkræves 39 kr. i returfragt.